Αταλάντη 20-12-2023

 

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Τραγάνα του Δήμου Λοκρών

 

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 ο Δήμος Λοκρών, η Κοινότητα Τραγάνας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραγάνας «Αγρότης», ο Α.Ο Τραγάνας «Αγρότης», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το Κ.Δ.ΑΠ Τραγάνας υποδέχτηκαν τους κατοίκους και τους επισκέπτες με σαγκρία, αλμυρά και γλυκά εδέσματα, και πάνω από όλα με χαμόγελο στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση φωταγώγησης του δέντρου στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στην Τραγάνα. Τα παιδιά της Τραγάνας μέτρησαν αντίστροφα για την φωταγώγηση του δέντρου, διασκέδασαν με το face painting από τους εκπαιδευτικούς του Κ.Δ.ΑΠ Τραγάνας και με τα παιχνίδια της κλόουν Νέλλης.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τραγάνας κ. Δημήτριος Δανέλης απηύθυναν χαιρετισμό και ευχήθηκαν υγεία σε όλους τους κατοίκους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αταλάντης κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, ο Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας κ. Νικόλαος Σωτήρχου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαποδίου κ. Χρήστος Βαποράκης, ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Λοκρών κ. Δημήτριος Νικολάου, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Προσκυνά κ. Ιωάννης Γιαννάρας και κάτοικοι της Τραγάνας.