Αταλάντη 18-12-2023

 

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις Λιβανάτες του Δήμου Λοκρών

 

Ανάμεσα σε δεκάδες παιδικές φωνές που μέτρησαν αντίστροφα έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Λιβανατών την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00. Ο Δήμος Λοκρών, η Κοινότητα Λιβανατών, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικος Σύλλογος «Οδυσσέας Ανδρούτσος», ο Σύλλογος Γυναικών «Η ΠΥΡΡΑ», η Παιδική Χορωδία του Ωδείου Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Γερμανός ο Μελωδός»- Παράρτημα Παραλίας Λιβανατών, ο Χορωδιακός Σύλλογος Λιβανατών, η Δημοτική Φιλαρμονική Αταλάντης, η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου, ο Α.Μ.Σ «Κύνος», η ποδοσφαιρική ομάδα «Δάφνη Λιβανατών» και το Κ.Δ.ΑΠ Λιβανατών συνεργάστηκαν για την υλοποίηση της εκδήλωσης στην οποία προσφέρθηκαν λουκουμάδες, γλυκά εδέσματα, ρακόμελο και ζεστό κρασί. Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και το Βοήθεια στο Σπίτι συγκέντρωσαν second hand παιχνίδια για τις οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.  

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, η Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων κ. Μαρία Τζανακάκη και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανατών κ. Αναστάσιος Μαζιώτης στους χαιρετισμούς τους ευχήθηκαν υγεία και ευτυχία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, κ. Νικόλαος Σωτήρχου, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Λιβανατών, ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Αθανάσιος Αγγελής, η νεοεκλεγείσα Τοπική Σύμβουλος κ. Παρασκευή Μαρκοπούλου, καθώς επίσης πλήθος κόσμου και επισκεπτών.