Αταλάντη 9-12-2023

 

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον Έξαρχο του Δήμου Λοκρών

 

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 ο Δήμος Λοκρών, η Κοινότητα Εξάρχου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «Υάμπολις» και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «Η Δύναμις», υποδέχτηκαν τους κατοίκους και τους επισκέπτες με ρακόμελο, αλμυρά και γλυκά εδέσματα, και πάνω από όλα με χαμόγελο στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση φωταγώγησης του δέντρου στην πλατεία του Εξάρχου. Τα παιδιά του Δημοτικού μέτρησαν αντίστροφα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.    

Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αταλάντης κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε υγεία σε όλους τους κατοίκους του Εξάρχου, και μαζί του ευχήθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Εξάρχου κ. Αθανάσιος Σανιδάς, ο αιδεσιμότατος πάτερ Δημήτριος Χήτος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών «Υάμπολις» κ. Άννα Στεργίου και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Η Δύναμις» κ. Βασίλειος Πλατής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας κ. Νικόλαος Σωτήρχου, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ωδείου κ. Μιχάλης Παπανικολάου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαποδίου κ. Χρήστος Βαποράκης και οι κάτοικοι του Εξάρχου.