«Γιορτή Πίτας και Ψωμιού» στην Κυρτώνη του Δήμου Λοκρών

 

Αταλάντη 25-07-2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια «Γιορτή Πίτας και Ψωμιού» την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 στην Πλατεία της Κοινότητας Κυρτώνης του Δήμου Λοκρών.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυρτώνης σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Λοκρών και την Κοινότητα Κυρτώνης, ετοίμασαν μια όμορφη βραδιά με παραδοσιακή ορχήστρα και το χορευτικό του ΝΠΔΔ για τον Πολιτισμό και Αθλητισμό του Δήμου Λοκρών να ανοίγει τον χορό, υπό την επιμέλεια της χορογράφου κ. Γρηγορίας Γεωργιάδου.

Η «Γιορτή Πίτας και Ψωμιού» ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των παρευρισκόμενων από τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυρτώνης με Πρόεδρο την κ. Γεωργία Κυριαζή. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μάιτα Γιαννοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Παπανικολάου, κ. Μαρία Τζανακάκη και κ. Έλενα Κυριάκου, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ για τον Αθλητισμού και τον Πολιτισμού Δήμου Λοκρών κ. Κώστας Σούλιας, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δημοτικού Ωδείου κ. Νικόλαος Ανεστάκος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κυρτώνης κ. Δημήτριος Κυριαζής, η σεφ κ. Ντίνα Νικολάου με καταγωγή από την Κυρτώνη και πλήθος πολιτών του Δήμου Λοκρών.