Αταλάντη 20-10-2022

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη χτες, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στον χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης όπου διεξάχθηκε ομιλία στις 19:00 του Ειδικού Καρδιολόγου κ. Ζαχαρία Κολομτσά. Ο κ. Κολομτσάς παρουσίασε και ανέλυσε καρδιολογικές παθήσεις και τόνισε πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση αυτών. Ακολούθησε διάδραση με ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Στην ομιλία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αταλάντης κ. Ανέστης Κατσούλης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Λιόλιος, το ΔΣ του ΚΑΠΗ Αταλάντης, και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αταλάντης.

Το ΚΑΠΗ Αταλάντης σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και το Δήμο Λοκρών θα πραγματοποιήσουν στο χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης μια σειρά από ομιλίες ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων με στόχο την ενημέρωση και την πρόληψη πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία.

Οι επόμενες προγραμματισμένες ομιλίες είναι:

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Πολύμερος Νικόλαος- Ουρολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση ουρολογικών θεμάτων.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 στις 19:30 ο κ. Πολυζώης Παναγής- Δερματολόγος και Αφροδισιολόγος, θα μας μιλήσει παρουσιάζοντας τις παθήσεις του δέρματος και πόσο σημαντική είναι η πρόληψη για αυτές.

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Κακαβάς Γεώργιος- Ειδικός Γαστρεντερολόγος και Ηπατολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση παθήσεων του εντέρου, του στομάχους και του ήπατος.

Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στις 19:00 ο κ. Σαρρής Ιωάννης- Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση γυναικολογικών θεμάτων.

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Αγγελάκος Μιχαήλ- Ειδικός Ρευματολόγος θα μιλήσει για μυοσκελετικές παθήσεις και αυτοάνοσα νοσήματα.

Αναμένουμε ημερομηνίες από Ορθοπεδικό Χειρούργο, Νευρολόγο, Χειρούργο Οφθαλμίατρο, Οδοντίατρο και Χειρούργο Ωτορινολαρυγγολόγο, οπότε και θα προβούμε σε εκ νέου ανάρτηση το συντομότερο.