Αταλάντη 27-10-2022

 

Η ομιλία του Ειδικού Ουρολόγου-Χειρουργού κ. Νικόλαου Πολύμερου στο ΚΑΠΗ Αταλάντης και το ανανεωμένο πρόγραμμα των επόμενων ιατρικών ομιλιών

 

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στον χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης διεξάχθηκε ομιλία στις 18:00 του Ειδικού Ουρολόγου- Χειρουργού κ. Νικόλαου Πολύμερου. Ο κ. Πολύμερος  παρουσίασε και ανέλυσε την λειτουργία του προστάτη και τις σοβαρές παθήσεις του, καθώς και τις ιατρικές μεθόδους αντιμετώπισης του καρκίνου του προστάτη. Ακολούθησε διάδραση με ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Στην ομιλία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, το ΔΣ του ΚΑΠΗ Αταλάντης, και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αταλάντης.

 Το ΚΑΠΗ Αταλάντης σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και το Δήμο Λοκρών θα πραγματοποιήσουν στο χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης μια σειρά από ομιλίες ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων με στόχο την ενημέρωση και την πρόληψη πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία.

Οι επόμενες προγραμματισμένες ομιλίες είναι:

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 στις 19:30 ο κ. Πολυζώης Παναγής- Δερματολόγος και Αφροδισιολόγος, θα μας μιλήσει παρουσιάζοντας τις παθήσεις του δέρματος και πόσο σημαντική είναι η πρόληψη για αυτές.

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Κακαβάς Γεώργιος- Ειδικός Γαστρεντερολόγος και Ηπατολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση παθήσεων του εντέρου, του στομάχους και του ήπατος.

Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στις 19:00 ο κ. Σαρρής Ιωάννης- Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση γυναικολογικών θεμάτων.

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Αγγελάκος Μιχαήλ- Ειδικός Ρευματολόγος θα μιλήσει για μυοσκελετικές παθήσεις και αυτοάνοσα νοσήματα.