Αταλάντη 02-12-2022

 

Η ομιλία του Ειδικού Ρευματολόγου κ. Μιχαήλ Αγγελάκου στο ΚΑΠΗ Αταλάντης και το ανανεωμένο πρόγραμμα των επόμενων ιατρικών ομιλιών

 

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 στον χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης διεξάχθηκε ομιλία στις 18:00 του Ειδικού Ρευματολόγου κ. Μιχαήλ Αγγελάκου . Ο κ. Αγγελάκος ανέλυσε  τη ρευματοειδή αρθρίτιδα και τις μεθόδους παρακολούθησης των αυτοάνοσων νοσημάτων . Ακολούθησε διάδραση με ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Στην ομιλία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, , ο  Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, το ΔΣ του ΚΑΠΗ Αταλάντης, και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αταλάντης.

 Το ΚΑΠΗ Αταλάντης σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και το Δήμο Λοκρών θα πραγματοποιήσουν στο χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης μια σειρά από ομιλίες ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων με στόχο την ενημέρωση και την πρόληψη πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία.

Οι επόμενες προγραμματισμένες ομιλίες είναι:

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:30 η κ. Δήμητρα Πρεσβεία- Ψυχίατρος θα μιλήσει για την κατάθλιψη και τους τρόπους αντιμετώπισης της.  

Αναμένουμε ημερομηνίες από Ορθοπεδικό Χειρουργό, Νευρολόγο, Χειρουργό Οφθαλμίατρο, Γυναικολόγο και Χειρουργό Ωτορινολαρυγγολόγο.