Αταλάντη, 26 Σεπτεμβρίου 2022

 

Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης

 

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 20:00, στην Πλατεία Αταλάντης πραγματοποιήθηκε από το  Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης του Δήμου Λοκρών η εναρκτήρια συναυλία του νέου σχολικού έτους με τη συμμετοχή μαθητών και καθηγητών. 

Τα συγκροτήματα Periffilion, Nox Die και The Magic Bus μας ταξίδεψαν με ροκ κομμάτια και μας θύμισαν για μια ακόμη φορά πως η μουσική ενώνει τους ανθρώπους και εξελίσσει τον πολιτισμό.  Η διευθύντρια του «Δ.Ω.Α» κ. Άννα Μουζάκη και ο Πρόεδρος του «Δ.Ω.Α» κ. Νικόλαος Ανεστάκος καλωσόρισαν τους θεατές που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τη συναυλία.

Οι Δαμιανός Μπαρουξής, Τριαντάφυλλος Τρικαλιώτης, Γιάννης Παγούρας και Γιώργος Ράπτης, γνωστοί και ως Periffilion έπαιξαν instrumental metal rock και ακολούθησαν οι Nox Die με τους Ερμή Σουλτανόπουλο, Ντίνα Αργυρίου, Γιώργο Ράπτη και Μαρία Ορφανίδη με metal και ψυχεδελική ροκ μουσική. Την συναυλία έκλεισαν οι The Magic Bus με τους Ερμή Σουλτανόπουλο, Ντίνα Αργυρίου, Βαλάντη Δάφκο και Πάρη Γάτσιο ταξιδεύοντας το κοινό με τη δική τους δισκογραφία και ελληνική ροκ μουσική.

Στη συναυλία έδωσαν το παρόν η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών και Αντιπρόεδρος του  «Δ.Ω.Α» κ. Μάιτα Γιαννοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Λοκρών κ. Έλενα Κυριάκου και κ. Αντρέας Λουκάς, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστας Σούλιας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παναγιώτης Καπουκίνης, κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος και κ. Κωνσταντίνος Ντέλιος, καθώς και οι καθηγητές του Ωδείου κ. Μαργαρίτα Παλαιολόγου και κ. Σταύρος Ξύνδας.