Αταλάντη, 29 Ιουλίου 2021

 

Ημερίδα του Δήμου Λοκρών με θέμα: «Προσεγγίζοντας τη Φθιώτιδα:

Αναγέννηση στην Οικονομία και στην Κοινωνία»

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 28 Ιουλίου 2021 στην Αταλάντη η Ημερίδα του Δήμου Λοκρών με θέμα: «Προσεγγίζοντας τη Φθιώτιδα: Αναγέννηση στην Οικονομία και στην Κοινωνία».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου Λοκρών κ. Θανάση Ζεκεντέ, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες ομιλητές και θεατές για την παρουσία τους στην ημερίδα.

Οι ομιλητές που συμμετείχαν στην ημερίδα ήταν:

  • Ο κ. Παύλος Γερουλάνος, Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ», πρώην υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού
  • Ο κ. Θανάσης Κυρίτσης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας
  • Ο κ. Θανάσης Συριανός, Πρόεδρος της Ε.Ζ.Α.
  • Ο κ. Γιώργος Χριστοδουλάκης, Οικονομολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Manchester και
  • Ο κ. Ηρακλής Ρούπας, Οικονομολόγος.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος.

Αναλύθηκαν θέματα οικονομικών και αναπτυξιακών ζητημάτων, εργαλείων, δυνατοτήτων και προοπτικών της περιοχής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κώστας Ντέλιος και Παναγιώτης Καπουκίνης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό του Δήμου Λοκρών και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Παπανικολάου, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Δήμου Λοκρών και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βάσω Σίμου Παλαιολόγου, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης» και Δημοτική Σύμβουλος κ. Έλενα Κυριάκου, ο Πρόεδρος της Α’ θμιας Σχολικής Επιτροπής και  Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μπονόβας, η Πρόεδρος της Β’ θμιας Σχολικής Επιτροπής και Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Τζανακάκη, η Δημοτική Σύμβουλος Νίτσα Δάρρα, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Κοινοτήτων, εκπρόσωποι επιμελητηρίων, εμπορικών συλλόγων, επιχειρήσεων και φορέων της περιοχής, καθώς επίσης και πολίτες.