ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ19 - 03 - 2020 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ- ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΑΧ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :Ν.ΑΒΡΑΑΜ 1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Καραμίντζιου Γεωργία Μίχα Αθανασία Δουσιώτη Παγώνα ΤΗΛ: 22330-22191, 2233081052 FAX:2233081052 EMAIL: kentrokoin.dimoslokron@gmail.com, pronoialokrwn@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Ατάλαντης στις 31 Ιανουαρίου 2020. Η συνάντηση έγινε με τους μαθητές της πέμπτης και έκτης τάξης. Η θεματολογία της ομιλίας ήταν«Διαπροσωπικές σχέσεις και χρήση του διαδικτύου», όπου πραγματοποιήθηκε από την προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Ισότητας των Φύλων και Ψυχολόγο, Παπαναγιώτου Άννα και την Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας, Μίχα Αθανασία. Η συμμετοχή όλων των παιδιών, ενίσχυσε το διάλογο και τον προβληματισμό που αναπτύχθηκε γύρω από τα θέματα συζήτησης. Τα θέματα παρουσιάστηκαν σε απλή γλώσσα προσεγγίζοντας ενότητες της καθημερινότητα των παιδιών εκφράζοντας παραδείγματα χειρισμών των σχέσεων σε ένα κλίμα διάδρασης και ανταλλαγής απόψεων. Στις ομάδες των παιδιών έγιναν ερωτο-απαντήσεις.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τους εκπαιδευτικούς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων της σχολικής μονάδας και ελπίζουμε στην χρησιμότητα τέτοιων δράσεων με πρωτοβουλία της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λοκρών.