ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ20 - 03 - 2020 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ- ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΑΧ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :Ν.ΑΒΡΑΑΜ 1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Καραμίντζιου Γεωργία Μίχα Αθανασία Δουσιώτη Παγώνα ΤΗΛ: 22330-22191, 2233081052 FAX:2233081052 EMAIL: kentrokoin.dimoslokron@gmail.com, pronoialokrwn@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στοΔημοτικό Σχολείο Λιβανατών στις 06 Μαρτίου 2020. Η συνάντηση έγινε με όλους τους μαθητές. Η θεματολογία της ομιλίας ήταν«Σχολικός εκφοβισμός και εκφοβισμός σε όλες τις μορφές του», στα πλαίσια της εβδομάδας κατά του σχολικού εκφοβισμού, όπουπραγματοποιήθηκε από την προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Ισότητας των Φύλων και Ψυχολόγο, Παπαναγιώτου Άννα και την Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας, Μίχα Αθανασία. Την ομιλία άνοιξε η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Βασιλική Σίμου- Παλαιολόγου.

Η συμμετοχή όλων των παιδιών, ενίσχυσε το διάλογο και τον προβληματισμό που αναπτύχθηκε γύρω από τα θέματα συζήτησης. Τα θέματα παρουσιάστηκαν σε μορφή διαλόγου, με δημιουργία όμορφων μηνυμάτων με κάρτες και ανάγνωση παραμυθιών με παρουσίαση slideshare.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία το Διευθυντή της σχολικής μονάδας και τους εκπαιδευτικούς για τη συνεργασία και ελπίζουμε στην χρησιμότητα τέτοιων δράσεων με πρωτοβουλία της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λοκρών.