Αταλάντη 19-1-2023

Κοπή της Βασιλόπιτας του 2023 στο Δήμο Λοκρών με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ Συμεών

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 13:30 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Λοκρών στην Αταλάντη η κοπή της βασιλόπιτας για το 2023 με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ Συμεών.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και τους εργαζόμενους του Δήμου Λοκρών, για το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει, με την ευχή το 2023 να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια που η τοπική αυτοδιοίκηση στο Δήμο Λοκρών δοκιμάστηκε, αλλά πέτυχε με επιμονή και προσπάθεια σημαντικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας και των υποδομών. Τέλος, ευχήθηκε υγεία και αλληλεγγύη για τη νέα χρονιά, με ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Φθιώτιδας του Σύριζα κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο οποίος κέρδισε και ένα από τα δύο φλουριά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντρέας Λουκάς, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, κ. Χρήστος Καλλής, κ. Μαρία Τζανακάκη, κ. Παγώνα Δάρα και κ. Ιωάννης Μπονόβας, οι Πρόεδροι των ΝΠΔΔ κ. Παναγιώτης Καπουκίνης, κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος και κ. Μιχάλης  Παπανικολάου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μάιτα Γιαννοπούλου, κ. Βασιλική Σίμου Παλαιολόγου,  κ. Νικόλαος Ανεστάκος, κ. Βασίλειος Κυριαζής, κ. Κωνσταντίνος Ντέλιος, κ. Κωνσταντίνος Σούλιας και κ. Νικόλαος Σωτήρχου, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων κ. Κωνσταντίνος Μάρκου, κ. Αναστάσιος Μαζιώτης, κ. Ιωάννης Ζούλης, κ. Γεώργιος Ρουμπής, κ. Δημήτριος Δανέλης, κ. Αθανάσιος Σανιδάς, κ. Δημήτριος Κυριαζής, κ. Χρήστος Βαποράκης, κ. Χαράλαμπος Κυπραίος, κ. Ιωάννης Λιάρτης, ο Διοικητής του Α. Τ. Λοκρών κ. Φώτιος Τσιριγκούλης, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αταλάντης κ. Άρης Μπεκιάρης, η Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Αταλάντης κ. Μαλαματένια Κατσούλα, κληρικοί της περιοχής, εργαζόμενοι όλων των υπηρεσιών και ΝΠΔΔ του Δήμου Λοκρών και πολίτες από όλο το Δήμο.