Αταλάντη 18-1-2024

Κοπή της Βασιλόπιτας του 2024 στο Δήμο Λοκρών με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ Συμεών

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14:00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Λοκρών στην Αταλάντη η κοπή της βασιλόπιτας για το 2024 με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ Συμεών.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές στην ομιλία του ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη στήριξη του στη Λοκρίδα, όλους τους συνεργάτες του και τους εργαζόμενους του Δήμου Λοκρών, για το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει, με την ευχή το 2024 να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια που η τοπική αυτοδιοίκηση δοκιμάστηκε, αλλά πέτυχε με επιμονή και προσπάθεια σημαντικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας και των υποδομών. Τέλος, ευχήθηκε υγεία και αλληλεγγύη για τη νέα χρονιά, με ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Νικολάου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, κ. Μαρία Πασπάλα, κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, κ. Παγώνα Δάρα, κ. Αθανασία Βλαχομήτρου, κ. Αθανάσιος Αγγελής, κ. Παναγιούλα Καζάνα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νικόλαος Σωτήρχου, κ. Μιχάλης Παπανικολάου, κ. Μαρία Τζανακάκη κ. Έλενα Κυριάκου και κ. Σπυριδούλα Δημάκη, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων κ. Ιωάννης Νιαβής, κ. Αλέξανδρος Κούρος, κ. Αναστάσιος Μαζιώτης, κ. Δημήτριος Μπρούτσος, κ. Σωκράτης Λουκάς, κ. Δημήτριος Δανέλης, κ. Αθανάσιος Σανιδάς, κ. Νικόλαος Καλλούσης, κ. Δημήτριος Κυριαζής, κ. Χρήστος Βαποράκης, κ. Βασίλειος Χρήστου, κ. Ιωάννης Γιαννάρας, ο Διοικητής του Ε.Σ.Δ.Ε κ. Δήμος Παππάς, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αταλάντης κ. Βασίλειος Καραστάθης, ο Ανθυποπλοίαρχος του Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Αταλάντης κ. Κωνσταντίνος Ματζαβίνος, κληρικοί της περιοχής, εργαζόμενοι όλων των υπηρεσιών του Δήμου και πολίτες από όλο το Δήμο Λοκρών.