ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FAIRLIFE

 

Έχοντας ολοκληρώσει επιτυχημένα την ενέργεια Ασκληπιεία Εν Δράσει με την αιγίδα της ΚΕΔΕ τον περασμένο Νοέμβριο σχετικά με την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον Καρκίνο του Πνεύμονα και έχοντας υλοποιήσει την νεανική καμπάνια ενημέρωσης απο νέους για νέους, η FairLife L.C.C. συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στην νέα γενιά και προσκαλεί τους μαθητές να γίνουν ενεργοί πολίτες και να γίνουν η πρώτη γενιά που θα εξαφανίσει το κάπνισμα, η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς τσιγάρο, χωρίς ηλεκτρονικό τσιγάρο γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον!

Πιο συγκεκριμένα, με τον Πρώτο Πανελλήνιο Mαθητικό και Νεανικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής και αφίσας FairLife L.C.C. με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2021-2022 στοχεύουμε να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους νέους  για τις συνέπειες του καπνίσματος και του ατμίσματος.

Η κοινότητα των εκπαιδευτικών και οι μαθητές μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα του διαγωνισμού για περισσότερες πληροφορίες https://fairlifelcc.com/i-proti-genia-xoris-kapno-xoris-atmisma/ και να λάβουν συμμετοχή! Ο διαγωνισμός είναι ένα κάλεσμα να γίνει η πρώτη γενιά που θα εξαφανίσει το κάπνισμα, η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς προϊόντα καπνού, χωρίς τσιγάρο, χωρίς ηλεκτρονικό τσιγάρο.