Αταλάντη, 13 Ιουνίου 2021

 

Μήνυμα Δημάρχου Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

 

Από αύριο και για δυο εβδομάδες είναι μια περίοδος που οι σκέψεις μας είναι κοντά στους μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Ένα όμορφο ταξίδι στα θρανία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τελειώνει και η σκληρή προσπάθεια χρόνων για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Οι εξετάσεις αυτές θα σηματοδοτήσουν για όλους εσάς, μαθητές και μαθήτριες την έναρξη ενός άλλου νέου ταξιδιού είτε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είτε στην αγορά εργασίας.

Για να φτάσετε ως εδώ χρειάστηκε κόπος, προσήλωση, οργάνωση, πίστη στον εαυτό σας και τα όνειρά σας, ειδικά αυτή τη δεύτερη, πολύ δύσκολη για όλους χρονιά της πανδημίας! Και ήρθε η στιγμή να ανοίξετε να φτερά σας και με την εμπειρία που έχετε συσσωρεύσει από τη σχολική περίοδο να κάνετε βήματα ζωής, της δικής σας ζωής!

Ως Δήμαρχος Λοκρών σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία, καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα στο τέλος αυτής της διαδρομής!

Εύχομαι όλες και όλοι να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας και έχετε τα εγκάρδια συγχαρητήριά μου για την προσπάθειά σας! Το άγχος δεν θα βοηθήσει τις ημέρες αυτές. Η ψυχραιμία και η συγκέντρωση μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μια από τις πολλές μάχες που θα κληθείτε να δώσετε στη μετέπειτα ζωή σας. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα να θυμάστε ότι η ζωή σας δεν κρίνεται μόνο από αυτές. Μην σταματήσετε να κυνηγάτε τα όνειρά σας, τους στόχους σας! Πιστέψτε στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας με τα εφόδια που έχετε αποκτήσει και θα αποκτήσετε στην πορεία.

Όλοι και όλες σας έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μου, τη θετική μου σκέψη και τις ευχές μου για καλή επιτυχία στις εξετάσεις, για καλή επιτυχία στη ζωή σας!

 

Θανάσης Ζεκεντές

 

Δήμαρχος Λοκρών