Αταλάντη, 10.11.2021

 

 

Ο Παύλος Γερουλάνος επισκέφθηκε το Δήμο Λοκρών

 

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Παύλος Γερουλάνος στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Στερεά Ελλάδα επισκέφθηκε την Αταλάντη και συναντήθηκε στο Δημαρχείο με το Δήμαρχο Λοκρών κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ και τους Αντιδημάρχους κ. Μαρία Τζανακάκη, κ. Μιχάλη Παπανικολάου και κ. Ανδρέα Λουκά. Τον υποψήφιο Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής συνόδευαν οι στενοί συνεργάτες του κ. Μιχάλης Λούπης και Ηρακλής κ. Ρούπας.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς ο κ. Παύλος Γερουλάνος ήταν Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων. Ειδικότερα επισημάνθηκε από το Δήμαρχο Λοκρών η σπουδαία σημασία της τοπικής αυτοδιοίκησης στην περιφέρεια και η συνεχής αύξηση των απαιτήσεων από τους Δήμους με έμφαση στη διαχείριση της πανδημίας, στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και στην αξιοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων για τη βελτίωση των υποδομών που έχει ανάγκη η ύπαιθρος.

Ο κ. Παύλος Γερουλάνος ανέπτυξε τους στόχους που θέτει μέσα από την υποψηφιότητα του και εστίασε στη φιλοσοφία που υιοθετεί σε πολιτικό επίπεδο καταγράφοντας τις σκέψεις και τις προτεραιότητες του για τη χώρα.

Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση αναφορικά με τις κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα και τοποθετήθηκαν οι παριστάμενοι σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή.

Στο τέλος της συνάντησης οι παριστάμενοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον υποψήφιο Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής και ο Δήμαρχος Λοκρών με αφορμή τις τρέχουσες κρίσιμες εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ προσέφερε στον κ. Παύλο Γερουλάνο το βιβλίο: «Επαγγελματικές κοινότητες στην Ελλάδα. Οι μεταλλεργάτες της Λάρυμνας» του κοινωνιολόγου κ. Γιώργου Παπαϊωάννου.