Αταλάντη 18-8-2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διήμερο Μουσικό Φεστιβάλ «Local Band Festival» στις 16 και 17 Αυγούστου 2022 στην Πλατεία Αταλάντης

 

Το φεστιβάλ ξεκίνησε με εναρκτήρια μπάντα τα αδέρφια Ορφανίδη. Η Μαρία στα φωνητικά και ο Στάθης στην κιθάρα, που παρόλο το μικρό της ηλικίας τους εντυπωσίασαν το κοινό και έδωσαν πολλές υποσχέσεις για μια σημαντική εξέλιξη στο χώρο της μουσικής. Ακολούθησαν οι Nox Die με τον Ερμή Σουλτανόπουλο στα φωνητικά και την ηλεκτρική κιθάρα, τον Γιώργο Ράπτη στα ντραμς και τον Τριαντάφυλλο Τρικαλιώτη στο μπάσο, ενώ την βραδιά έκλεισε ο Ηλίας Σκούρας στα φωνητικά και την κιθάρα. Εναλλακτική ροκ και ελληνική σκηνή αλλά και rock metal κομμάτια ανέβασαν το ρυθμό και την διάθεση του κοινού!

Η πρώτη τους εμφάνιση ως μπάντα σε μουσικό φεστιβάλ, οι Periffilion έκαναν την έναρξη της δεύτερης μέρας του Φεστιβάλ και  έδωσαν το στίγμα για το πώς θα κυλούσε η βραδιά με instrumental metal rock κομμάτια και τους Δαμιάνο Μπαρουξή στο μπάσο, τους Τριαντάφυλλο Τρικαλιώτη και Νίκο Κουτσορεβύθη στις ηλεκτρικές κιθάρες και τον Γιώργο Ράπτη στα ντραμς.  Ακολούθησαν οι Dog in the Fog με πιο mainstream rock και funk αποχρώσεις με τον Άρη Παπαιωαννίδη στα φωνητικά και την ηλεκτρική κιθάρα, τον Χρυσόστομο Κουκοβιάδη στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Γιάννη Ρόμπα στο μπάσο και τον Χρήστο Χλιούρα στα ντραμς.  Τα Ανόθευτα Όνειρα κράτησαν το κοινό απογειωμένο με την μελωδική φωνή της Ανδριάνας Δημητρίου, στα πλήκτρα και στην ηλεκτρική κιθάρα η Δημήτρια Μπόμπα, στην ηλεκτρική κιθάρα ο Μανώλης Αστεριάδης, στο μπάσο ο Γιώργος Καρκάνας και στα ντραμς ο Ορέστης Νιαβής.

Και η βραδιά έκλεισε με τους The Magic Bus, που μαγικά μας ταξίδεψαν με metal και ψυχεδελική ροκ και τους Βαλάντη Δάφκο στα φωνητικά και το μπάσο, τον Ερμή Σουλτανόπουλο στα φωνητικά και την ηλεκτρική κιθάρα, και τον Πάρη Γάτσιο στα ντραμς.

Στην έναρξη του Φεστιβάλ έκανε χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές. Τη συναυλία παρακολούθησαν ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος  & Χωρικού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλίας Κυρμανίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής κ. Κώστας Αποστολόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Έμι Αργυροπούλου. Από το Δήμο Λοκρών συμμετείχαν η Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Λοκρών κ. Μάιτα Γιαννοπούλου οι Αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Παπανικολάου, κ. Μαρία Τζανακάκη,  κ. Έλενα Κυριάκου, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνος Σούλιας, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Γιάννης Ανεστόπουλος ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δημοτικού Ωδείου κ. Νικόλαος Ανεστάκος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Νικόλαος Λιόλιος, Δημοτικοί Σύμβουλοι,  ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαρτίνου κ. Γιάννης Ζούλης και πλήθος θεατών.