Αταλάντη 18-07-2022

 

Ολοκληρώθηκε το 3ο King of the Court στο Δήμο Λοκρών

 

            Ολοκληρώθηκε το 3ο King of the Court στο Δήμο Λοκρών, ένα ξεχωριστό Τουρνουά που διεξήχθη στην παραλία της Σκάλας Αταλάντης. Η συνδιοργάνωση ήταν μια συνεργασία του iBeach και του Δήμου Λοκρών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Χορηγός της διοργάνωσης το κορυφαίο αντηλιακό ISDIN και χορηγός επικοινωνίας το Star Κεντρικής Ελλάδος.

            Στο αγωνιστικό μέρος μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν ο Κώστας Φούκης και ο Θοδωρής Δεστούνης με φιναλίστ τους Δημήτρη Ψάρρη και Κώστα Γεωργίου, ενώ στις γυναίκες η Κατερίνα Κατέρη και η Ελεάννα Γεωργαντά ήταν οι χρυσές νικήτριες με φιναλίστ την Σοφία Αθανασοπούλου και την Αναστασία Λιαπάκη. MVP αναδείχθηκαν οι Κώστας Φούκης στους άνδρες και Κατερίνα Κατέρη στις γυναίκες αντίστοιχα για την απόδοση τους στο τουρνουά.  Στην έναρξη των αγώνων της Κυριακής τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του Βαγγέλη Κουτουλέα.

            Το iBeach Volleyball Club απένειμε πλακέτα στον Δήμαρχο Λοκρών κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ για την άψογη διεξαγωγή του event και την άριστη συνεργασία. Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Μιχάλης Παπανικολάου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Έλενα Κυριάκου, η Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Μαρία Τζανακάκη, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Κώστας Σούλιας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Κυριαζής. Τέλος, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στους διαιτητές της διοργάνωσης κ. Κώστα Αντωνόπουλο και κ. Πέτρο Παπαχατζή για την πολύτιμη προσφορά τους στο Τουρνουά.

            Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές δήλωσε : “Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να αξιοποιηθεί η παραλία της Σκάλας Αταλάντης που είναι κατάλληλη για ανάλογους αγώνες και να καθιερωθεί η διεξαγωγή του συγκεκριμένου τουρνουά στον τόπο μας. Συγχαίρουμε το iBeach για την διοργάνωση και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν για την εξαιρετική παρουσία τους”.

            Το 3ο King of the Court πέρασε στην ιστορία και ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές, το προσωπικό και τους εθελοντές για την παρουσία τους και την προσφορά τους.