Λαμία, 02 Δεκεμβρίου 2022

 

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παράταση υποβολής αιτήσεων

ένταξης στη δράση «σπουδά…ΖΩ!»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ένταξης στη δράση «σπουδά…ΖΩ!», την οποία υλοποιεί μέσω της δομής «ΓΕΦΥΡΑ» και με χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας. 

Αντικείμενο της δράσης είναι η εφάπαξ παροχή διατακτικών σίτισης αξίας 250 ευρώ σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές – φοιτήτριες του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, που είναι μέλη οικογενειών της Στερεάς Ελλάδας με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχειας, καθώς και σε απροστάτευτα τέκνα.

Η αρχική χρονική περίοδος υποβολής αιτήσεων έληγε σήμερα, Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022. Αποφασίστηκε να παραταθεί μέχρι και την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου 2022!

«Επιλέξαμε να σταθούμε και φέτος στο πλευρό νέων ανθρώπων και να τους στηρίξουμε στο ξεκίνημα της φοιτητικής τους ζωής. Η υλοποίηση της δράσης “σπουδα…ΖΩ!”, μέσω της δομής «ΓΕΦΥΡΑ», έγινε γνωστή πανελλαδικά χάρη και στη συμβολή των διοικήσεων των περισσότερων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, που ενημέρωσαν τους φοιτητές τους. Αποτέλεσμα ήταν να ανταποκριθεί η πλειοψηφία όσων πληρούν τα κριτήρια. Παρατείνουμε, όμως, την προθεσμία για λίγες ακόμη ημέρες, ώστε να μη χάσει κανείς τη δυνατότητα ένταξης στη δράση», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Επισυνάπτεται το Δελτίο Τύπου (.docx)