Αταλάντη 6-2-2024

 

Παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος «Μαλεσίνα» στο Γυμνάσιο και στο Γενικό Λύκειο Μαλεσίνας Δήμου Λοκρών

 

Με την συμμετοχή των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Μαλεσίνας πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου η παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος «Μαλεσίνα» από τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό και κάτοικο Μαλεσίνας κ. Ανέστη Παπαμάρκο και τον πρώην Αντιδήμαρχο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κ. Ιωάννη Μπονόβα.

Οι φωτογραφίες του  λευκώματος είναι απόρροια συγκέντρωσης υλικού από τους μαθητές του κ. Παπαμάρκου, στο πέρας του χρόνου, και αναφέρεται σε επτά ενότητες: τον αθλητισμό, τα έθιμα, την σχολική ζωή, την στρατιωτική ζωή, τα επαγγέλματα, τις τοποθεσίες, και την ψυχαγωγία. 

Από τον Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κ. Παναγιούλα Καζάνα, η Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας κ. Μαρία Πασπάλα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Καλλής, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαλεσίνας κ. Αλέξανδρος Κούρος, ο πάτερ Αθανάσιος Λατσούδης, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Γυμνασίου  και του Γενικού Λυκείου Μαλεσίνας.