Αταλάντη, 6 Μαΐου 2022

Η Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας του ΔΕΔΔΗΕ και συγκεκριμένα από την περιοχή Λαμίας (Πρ. Αταλάντης) εξέδωσε ενημερωτικό σχετικά με τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος.

Πιο συγκεκριμένα:

Την ΚΥΡΙΑΚΗ  08/05/2022  λόγω εκτέλεσης εργασιών σε  δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής  Τάσης θα γίνουν  προγραμματισμένες   διακοπές  ρεύματος στις κάτωθι  περιοχές του ΔΗΜΩΝ ΛΟΚΡΩΝ.

  1. Από τις 08.00 έως τις 08.15 και από τις 12.00 έως τις 12.15, διακοπή σε όλη την πόλη της Αταλάντης.
  2. Από τις 08.00 έως τις 12.15 διακοπή στην Αστυνομία, στην υπεραγορά MyMarket, στο πρατήριο υγρών καυσίμων Παπαγεωργίου, τμήμα της Αταλάντης στην περιοχή του ΚΤΕΛ, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και στον περιφερειακό προς το Γυμνάσιο και Λύκειο Αταλάντης. Επίσης στο πρατήριο υγρών καυσίμων Σουλτανόπουλου, στο ποιμνιοστάσιο Σταυρόπουλου, στο εργοστάσιο ελιών Αγγελή, στο ελαιοτριβείο Παπαργύρη, στο φούρνο Γλουστιάνου, στο ποιμνιοστάσιο Δουμπιώτη, και στο χωριό Μεγαπλάτανος.
  3. Τέλος, από τις 08.00 έως τις 16.15, διακοπή στο χωριό Γουλέμι, στα Φωτοβολταϊκά της περιοχής, στο Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής και στο ποιμνιοστάσιο του Δήμου Λιάρτη.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.