Αταλάντη, 23 Μαΐου 2022

 

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών

 

Η Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας του ΔΕΔΔΗΕ και συγκεκριμένα από την περιοχή Λαμίας (Πρ. Αταλάντης) εξέδωσε ενημερωτικό σχετικά με τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 25.05.2022  λόγω εκτέλεσης εργασιών σε  δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής  Τάσης θα γίνουν  προγραμματισμένες   διακοπές  ρεύματος στις κάτωθι  περιοχές του ΔΗΜΩΝ ΛΟΚΡΩΝ:

Από τις 14:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 έως τις 18:30 στην Περιφερειακή οδό της Αταλάντης, στο Κυπαρίσσι, στην Τραγάνα, στο Μαρτίνο, στο Προσκυνά, στη Λάρυμνα και στα ιχθυοτροφεία Λάρυμνας. Διακοπή επίσης θα πραγματοποιηθεί στις επιχειρήσεις Γεωργατσώνα και Γριαγγέλου, στη ζυθοποιία ΕΖΑ και στα σπίτια Λάντζη.

Τέλος, από τις 11:00 έως τις 11:30 και από τις 14:00 έως τις 14:30 θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην παραλία της Τραγάνας, στη Μαλεσίνα, στο Θεολόγο και στον ΟΣΜΑΕΣ.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.