Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας
Ευάγγελου Κούκουζα
______________________________

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
για τη συμμετοχή επιχειρήσεων με
την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο «Bio Festival»
6 – 8 Μαΐου 2022, Τεχνόπολις, Γκάζι, Αθήνα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει την πρόθεση να συμμετάσχει για πρώτη φορά στο «2ο Bio Festival», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 8 Μαΐου 2022 στον χώρο εκδηλώσεων Τεχνόπολις, στο Γκάζι, με στόχο την ανάδειξη και προώθηση των βιολογικών  τροφίμων και ποτών, καθώς επίσης και των  προϊόντων περιποίησης και συμπληρωμάτων διατροφής των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς επίσης και σε καταστήματα λιανικής, τα προϊόντα των οποίων είναι πιστοποιημένα ως βιολογικά ή βρίσκονται σε διαδικασία μετάβασης πιστοποίησης ή φυσικά προϊόντα, καθώς και προϊόντα με βιολογικές πρώτες ύλες.

Την έκθεση επισκέπτονται επαγγελματίες του κλάδου και καταναλωτές οι οποίοι αναζητούν το καλύτερο προϊόν για το τραπέζι τους, αφού κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα μπορούν να πραγματοποιούν λιανική πώληση των προϊόντων τους.

Η Περιφέρεια θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις της να αναδείξουν τα υψηλής ποιότητας βιολογικά και φυσικά προϊόντα τους και να πραγματοποιήσουν επικερδείς συνεργασίες με χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες, καθώς επίσης και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους προς το καταναλωτικό κοινό της Αττικής, τη δύσκολη εποχή του COVID-19.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν ή να δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 130πλέον Φ.Π.Α.

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου το 2021 στη Βόρεια Εύβοια, θα συμμετέχουν δωρεάν.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέσω του παρακάτω συνδέσμου, μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 και ώρα 12:00 ή έως εξαντλήσεως του διαθέσιμου εκθεσιακού χώρου:

https://forms.gle/P375XpAKnjS2UuF58

Για την κατοχύρωση της αίτησης συμμετοχής:

  1. 1. εξόφληση της προκαταβολής του 30% του κόστους συμμετοχής της εταιρείας, δηλαδή 39€ (πλέον Φ.Π.Α.), έως 15 Απριλίου
  2. 2. αποστολή των Στοιχείων Μητρώου - Επιχείρησης προς το ΚΥΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kye.com.gr.

Επισυνάπτονται η Πρόσκληση συμμετοχής (.doc) καθώς και η κάτοψη της Έκθεσης (.pdf)