Πρόσκληση σε Ημερίδα με θέμα:
«Κοινωνία Προσβάσιμη, Φιλική και Αλληλέγγυα για Άτομα με Αναπηρία: Στρατηγική Περιφέρειας Αττικής - Δράσεις Δήμων ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών»
 

Η Περιφέρεια Αττικής-Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Δήμο Περιστερίου, διοργανώνουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 και ώρα 9.00 π.μ. Ημερίδα Υβριδικής μορφής με θέμα: «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ, ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ ΠΕ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ».

Μπορείτε να βρείτε το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης με όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη θεματολογία και τους ομιλητές πατώντας ΕΔΩ, αλλά και την Αφίσα της Εκδήλωσης στην οποία εμφανίζεται τόσο ο χώρος διεξαγωγής όσο και οι σύνδεσμοι για τη διαδικτυακή παρακολούθηση πατώντας ΕΔΩ.

Σύνδεσμοι Διαδικτυακής Παρακολούθησης:
https://us06web.zoom.us/j/85477287922 (Πλατφόρμα Zoom)
https://youtu.be/Ew1gxlW7yFs (κανάλι ΥουTube Περιφέρειας Αττικής)
https://www.youtube.com/watch?v=4LnS19asF1Q (κανάλι ΥουTube ΕΔΔΥΠΠΥ)

Σημείο Διεξαγωγής:
Αμφιθέατρο Δημαρχείου Περιστερίου
 

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.

Σημαντική Σημείωση Υγειονομικού Ενδιαφέροντος: Για την είσοδο στο χώρο διεξαγωγής είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά την είσοδο μαζί με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον κορωνοϊό, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.