Αταλάντη 11-4-2024

Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας από τον Τριαντάφυλλο Τρικαλιώτη στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης Δήμου Λοκρών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Ρεσιτάλ Κλασικής Κιθάρας» του τελειόφοιτου του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης Τριαντάφυλλου Τρικαλιώτη, ο οποίος παρουσίασε την πτυχιακή  του εργασία ενόψει των εξετάσεων του Ιουνίου για το δίπλωμα του σολίστ. Ο Τριαντάφυλλος Τρικαλιώτης επέλεξε να παίξει δύσκολα σε εκτέλεση και μεγάλα σε χρονική διάρκεια κομμάτια τόσο ξένων κλασικών συνθετών του 17ου και 19ου αιώνα όσο και σύγχρονων Ελλήνων, και κατάφερε να μεταδώσει στο κοινό την μελωδικότητα της κλασικής κιθάρας και την αγάπη του για αυτή.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές και η διευθύντρια του Ωδείου Αταλάντης κ. Άννα Μουζάκη, στους χαιρετισμούς τους τόνισαν την σημαντικότητα της επίτευξης του στόχου του καλλιτέχνη και την συμβολή του καθηγητή κ. Σταύρου Ξύνδα σε αυτό.

Από το Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ωδείου κ. Παναγιούλα Καζάνα, η Αντιδήμαρχος Οπουντίων κ. Παγώνα Δάρα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σπυριδούλα Δημάκη και κ. Μάιτα Γιαννοπούλου, καθηγητές του Δ. Ω. Α και πλήθος κόσμου.