ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Π.Ε Φθιώτιδας

Λαμία 12 Αυγούστου 2021

Συγκρότηση επιτροπών για την καταγραφή και αποτίμηση ζημιών στην Τ.Κ. Θεολόγου του παραθεριστικού οικισμού ΟΣΜΑΕΣ

 

Σε εξέλιξη είναι η καταγραφή και αποτίμηση ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν την  6η Αυγούστου 2021 στον παραθεριστικό οικισμό ΟΣΜΑΕΣ της Τ.Κ. Θεολόγου του Δήμου Λοκρών μετά από σχετική οδηγία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού.

Έργο των επιτροπών είναι ο εντοπισμός, η καταγραφή και η αποτίμηση ζημιών που προκλήθηκαν σε βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες, εμπορικά καταστήματα και γενικώς σε επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο ΓΕΜΗ, σε κτιριακό, μηχανολογικό εξοπλισμό, πρώτες ύλες, έτοιμα προϊόντα, εμπορεύματα και φορτηγά δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης, συμπεριλαμβανομένου του έγγειου κεφαλαίου και των αποθηκευμένων προϊόντων.

Οι πληγείσες επιχειρήσεις μπορούν να καταθέτουν αίτηση αποζημίωσης :

α) Ηλεκτρονικά στην Ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (https://pste.gov.gr),  από την επιλογή «Ηλεκτρονικά Αιτήματα / Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης / Αίτηση για καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών σε επιχειρήσεις».

β) Δια ζώσης ή και τηλεφωνικά, στα γραφεία της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Φθιώτιδας στη Λαμία (Υψηλάντη 1, 1ος όροφος), στο τηλέφωνο 2231351269 και 2231351274 και στο email : danap-fth@pste.gov.gr

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας

 

Αθανάσιος Καρακάντζας