Αταλάντη, 29-4-2024

Συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αταλάντης του Δήμου Λοκρών στις Εορτές Εξόδου 2024 στο Μεσολόγγι.

 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, όπως κάθε χρόνο, διοργανώθηκαν στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου οι Εορτές Εξόδου, εορτές μνήμης και τιμής για την επέτειο της Εξόδου της Φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων. Πρόκειται για απότιση τιμής στην κορυφαία ιστορική πράξη αυτοθυσίας που συγκλόνισε όλο τον τότε γνωστό κόσμο. Φέτος τιμήθηκε η 198η επέτειος της Εξόδου με σειρά εκδηλώσεων οι οποίες κορυφώθηκαν το Σάββατο 27  και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024.

Εκ μέρους του Δήμου Λοκρών συμμετείχε η Δημοτική Φιλαρμονική Αταλάντης που έδωσε και φέτος το παρών μετά από κάλεσμα του Δήμου Μεσολογγίου. Το Σάββατο 27 Απριλίου εμφανίστηκε στη μεγάλη πομπή στην 22η θέση από το σύνολο των 28 Φιλαρμονικών  Σωμάτων που συμμετείχαν με επίτιμη καλεσμένη την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου , ενώ  την Κυριακή 28 Απριλίου στην 14η θέση από το σύνολο των 22 Φιλαρμονικών.

Η  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ’ Προστασίας κ. Αθανασία  Βλαχομήτρου συνόδευσε τη Δημοτική Φιλαρμονική Αταλάντης του Δήμου Λοκρών στις διήμερες εκδηλώσεις και ευχήθηκε στα μέλη της να έχουν πάντα επιτυχίες.

Η συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αταλάντης για μια ακόμη χρονιά είναι τιμή και αναγνώριση των προσπαθειών του αρχιμουσικού κ. Κωνσταντίνου Μπότσικα και των μαθητών και μελών της που συνεχίζουν να προοδεύουν, να βελτιώνονται και να εκπροσωπούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περιοχή μας.