Αταλάντη, 04.10.2021

 

Συμμετοχή του χορευτικού Αταλάντης του Δήμου Λοκρών στην επετειακή εκδήλωση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

 

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, το χορευτικό τμήμα Αταλάντης του ΝΠΔΔ για τον Πολιτισμό και Αθλητισμό του Δήμου Λοκρών, συμμετείχε στην επετειακή εκδήλωση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της επιτροπής «Ελλάδα 2021» και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, στη Βίλα Στέλλα, στο Ηράκλειο Αττικής.

Το χορευτικό παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας κρατώντας ζωντανή την παράδοση. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στη χοροδιδάσκαλο κα Ρίτσα Γεωργιάδη και στους χορευτές, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στη πρόσκληση και χόρεψαν ξανά μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και μόνο με μια πρόβα, λόγω της εφαρμογής της απαγόρευσης εξαιτίας των υγειονομικών πρωτοκόλλων της πανδημίας.

Η εμφάνιση πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ηρακλείου Αττικής «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κ. Βαγγέλη Νικολάου προς το Δήμαρχο Λοκρών κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ. Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ για τον Πολιτισμό και Αθλητισμό του Δήμου Λοκρών κ. Μιχάλης Παπανικολάου ο οποίος ήταν επικεφαλής της αποστολής ευχαρίστησε το Δήμο Ηρακλείου Αττικής για την άριστη φιλοξενία.

Τέλος, ευχαριστούμε τον συντοπίτη μας και Αντιπρόεδρο του συλλόγου Ρουμελιωτών Ηρακλείου Αττικής κ. Κωνσταντίνο Τατούλη για την ευγενική παροχή του όμορφου φωτογραφικού υλικού της βραδιάς.