Αταλάντη 20-2-2023

 

Συμμετοχή του Δήμου Λοκρών στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους μέσω της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Στο Δήμο Λοκρών με την άμεση και σημαντική ανταπόκριση των δημοτών μας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε, μετά το πρώτο φορτηγό ανθρωπιστικής βοήθειας που μέσω της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και της ΚΕΔΕ ήδη ταξιδεύει για τις σεισμόπληκτες περιοχές, ένα ακόμη φορτίο μέχρι και την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 και την παραδώσαμε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 στα γραφεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, από όπου θα αποσταλεί στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας, μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας κ. Ιωάννη Ε. Περγαντά.  

Οι κάτοικοι του Δήμου μας και ο Δήμος Λοκρών έχοντας έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης συγκέντρωσαν μέσω του Βοήθεια στο Σπίτι Μαλεσίνας, το Βοήθεια στο Σπίτι Λιβανατών, το Βοήθεια στο Σπίτι Μαρτίνου, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Αταλάντης μεγάλη ποσότητα στα εξής είδη: 

  • Κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές, υπνόσακοι, μαξιλάρια
  • Τρόφιμα μακράς διαρκείας, παιδικές τροφές
  • Παιδικές πάνες και πάνες τρίτης ηλικίας
  • Είδη Ρουχισμού

Είμαστε ευγνώμονες για την εγρήγορση των δημοτών μας, που παρά τις οικονομικές δυσκολίες της περιόδου πρόσφεραν σε αυτή την παγκόσμια προσπάθεια έχοντας αναπτυγμένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.