Αταλάντη, 15 Απριλίου 2022

 

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ

 

Σήμερα στην Αταλάντη στο Δημαρχείο Λοκρών πραγματοποιήθηκε ευρεία συνάντηση εργασίας με κύριο θέμα τις κλοπές μετασχηματιστών στα διοικητικά όρια του Δήμου Λοκρών, τις σοβαρές επιπτώσεις στην υδροδότηση και στην άρδευση της περιοχής, αλλά και τις απαραίτητες ενέργειες αντιμετώπισης του προβλήματος.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας κ. Δημήτριος Φούρλας, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Λοκρών κ. Ευάγγελος Σακκάς, ο Διευθυντής Λαμίας της ΔΕΔΔΗΕ κ. Χρήστος Σιαφάκας, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Αταλάντης της ΔΕΔΔΗΕ Κ. Σταύρος Παπαϊωάννου,   οι Αντιδήμαρχοι Λοκρών κ. Ανδρέας Λουκάς και Χρήστος Καλλής, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λοκρών κ. Κωνσταντίνος Σούλιας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανατών κ. Αναστάσιος Μαζιώτης και τα αρμόδια στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λοκρών.

 

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η μείωση του πλήθους των κλοπών σε σχέση με την περσινή χρονιά και συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν δράσεις της ΔΕΔΔΗΕ και της Ελληνικής Αστυνομίας που θα συμβάλλουν στον περιορισμό των κλοπών. Ως το τέλος Απριλίου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί από τη ΔΕΔΔΗΕ οι αποκαταστάσεις των μετασχηματιστών που κλάπηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα προκαλώντας σοβαρά προβλήματα σε υδροδότηση και άρδευση.