Αταλάντη 2-2-2024

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με τον Δήμαρχο Λοκρών

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λοκρών στην Αταλάντη εθιμοτυπική επίσκεψη και συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Λοκρών, κ. Αθανάσιου Ζεκεντέ, και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθανάσιου Κυρίτση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία των δύο φορέων και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή αλλά και πιθανές δράσεις και συνέργειες όπως για παράδειγμα σε εκθέσεις που θα προάγουν την τοπική οικονομία. Στόχος της συνεργασίας είναι η ανάδειξη της εξωστρέφειας των εγχώριων επιχειρήσεων.

Στη συνάντηση  παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Νικολάου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μαρία Πασπάλα, κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, κ. Αθανάσιος Αγγελής και η κ. Παναγιούλα Καζάνα και από το Επιμελητήριο ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Αρβανίτης, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Σαμαράς και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Κουτσούκος.