Αταλάντη 30-12-2023

Τελετή ορκωμοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Λοκρών

Η επίσημη τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Λοκρών κ. Αθανάσιου Ζεκεντέ, των 25 Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και Συμβούλων των 14 Κοινοτήτων του Δήμου Λοκρών για την δημοτική περίοδο 2024 - 2028,  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:00 στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αταλάντης. Την τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών και ακολούθησε η ορκωμοσία των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων των Κοινοτήτων και των Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Λοκρών.

Στην τελετή παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Φθιώτιδας κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς και κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε Φθιώτιδας κ. Ηλίας Σανίδας, οι Δήμαρχοι Μακρακώμης κ. Γεώργιος Χαντζής, Δομοκού κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία κ. Στιβακτή, οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι Λαμιέων κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου και Στυλίδας κ. Ιωάννης Αποστόλου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Στερεάς Ελλάδας, Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμων της Στερεάς Ελλάδας και της Αττικής, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, πρώην Δήμαρχοι Αταλάντης και Μαλεσίνας, εκπρόσωποι της εκπαίδευσης, φορέων και συλλόγων και πλήθος πολιτών του Δήμου Λοκρών.

Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά για το 2024 και δήλωσε: «Συγχαίρω όλους τους νεοεκλεγέντες και εύχομαι καλή συνεργασία για το καλό του Δήμου και των δημοτών. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, τη γιορτή της αυτοδιοίκησης και της τοπικής δημοκρατίας. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τις οικογένειες όλων των αιρετών για τη στήριξη τους στην άοκνη προσπάθεια μας. Ευχαριστώ τους εργαζομένους του Δήμου Λοκρών για τη συνεργασία. Καλώ την κεντρική κυβέρνηση να εμπιστευτεί περισσότερο την αυτοδιοίκηση του πρώτου βαθμού. Διαβεβαιώνουμε τους δημότες πως θα εργαστούμε για το καλό του τόπου μας!»