Αταλάντη, 21 Απριλίου 2021

 

Τηλεφωνική ενημέρωση του Δημάρχου Λοκρών από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ για τη νέα γραμμή εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές ενημερώθηκε σήμερα από το Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Φώτη Σερέτη πως έγινε αποδεκτό το αίτημα της Δημοτικής Αρχής και της τοπικής κοινωνίας για έναρξη νέας εμβολιαστικής γραμμής στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.

Ειδικότερα παράλληλα με τις υφιστάμενες εμβολιαστικές γραμμές με το εμβόλιο AstraZeneca θα ξεκινήσει την Τετάρτη 5 Μαΐου μια ακόμη εμβολιαστική γραμμή με το εμβόλιο Pfizer. Ήδη το κέντρο Υγείας Αταλάντης παραλαμβάνει τον ειδικό εξοπλισμό για το συγκεκριμένο εμβόλιο. Με τον τρόπο αυτό πλέον θα καλύπτονται όλες οι ηλικιακές ομάδες, προσφέροντας ολοκληρωμένη κάλυψη για όλη την περιοχή.

Τέλος, συζητήθηκε η ανάγκη κάλυψης των κενών θέσεων ιατρικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ ενημέρωσε το Δήμαρχο Λοκρών πως ήδη ξεκίνησε η διαδικασία προκήρυξης της θέσης του παιδιάτρου, με Επιμελητή Β’, μετά την αποχώρηση του μέχρι σήμερα παιδιάτρου.