Αταλάντη 05-01-2023

Βραβεύσεις των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από την Δημοτική Ενότητα Δαφνουσίων του Δήμου Λοκρών

Στο πλαίσιο της επιβράβευσης των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που αποφοίτησαν και εισήχθησαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ο Δήμος Λοκρών πραγματοποίησε εκδήλωση βράβευσης στις Λιβανάτες.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Λιβανατών η τελετή βράβευσης των αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Λιβανατών και του ΕΠΑΛ Αταλάντης με καταγωγή από τη Δ.Ε. Δαφνουσίων και της Κοινότητας Ζελίου, που πέτυχαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το 2022. Την εκδήλωση πλαισίωσε ο ταλαντούχος μαθητής Νικόλαος Μπακάρας παίζοντας με ξεχωριστή δεξιοτεχνία χριστουγεννιάτικα μελωδίες με το κλαρίνο του.

Την εκδήλωση βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Φθιώτιδας του Σύριζα κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, οι Αντιδήμαρχοι Λοκρών κ. Ιωάννης Μπονόβας, κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, κ. Μαρία Τζανακάκη,  ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Λοκρών για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό κ. Παναγιώτης Καπουκίνης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ωδείου κ. Μιχάλης Παπανικολάου, ο πρώην Δήμαρχος κ. Νικόλαος Λιόλιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Έλενα Κυριάκου, κ. Κωνσταντίνος Ντέλιος, κ. Ιωάννα Πάσσα, κ. Βασιλική Σίμου Παλαιολόγου και κ. Κωνσταντίνος Σούλιας, η Διευθύντρια του Λυκείου Λιβανατών κ. Ευαγγελία Πέτρου,  ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ κ. Δημήτριος Λαμπρινίδης, εκπαιδευτικοί, γονείς και κυρίως οι νέοι φοιτητές που ξεκινούν με την ελπίδα για τη νέα πορεία τους.

Οι βραβεύσεις στις Δ.Ε. Μαλεσίνας και Οπουντίων θα πραγματοποιηθούν σε επόμενη χρονική περίοδο και ειδικότερα στις 29 Ιανουαρίου 2023 στο Μαρτίνο και στις 21 Μαΐου 2023 στη Μαλεσίνα.