Αταλάντη 05-01-2024

 

 

Βράβευση των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από την Δημοτική Ενότητα Δαφνουσίων του Δήμου Λοκρών και κοπή βασιλόπιτας από τους Συλλόγους και την Κοινότητα Λιβανατών

 

 

Στο πλαίσιο της επιβράβευσης των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που αποφοίτησαν και εισήχθησαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το σχολικό έτος 2023 ο Δήμος Λοκρών πραγματοποίησε εκδήλωση βράβευσης στις Λιβανάτες.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κοινοτικού Καταστήματος Λιβανατών η τελετή βράβευσης των αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Λιβανατών και του ΕΠΑ.Λ Αταλάντης με καταγωγή από τη Δ.Ε. Δαφνουσίων, που πέτυχαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το 2023. Ακολούθησε η παρουσίαση του Χορωδιακού Συλλόγου Λιβανατών με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και η ευλογία της βασιλόπιτας των Συλλόγων και της Κοινότητας Λιβανατών από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. κ. Συμεών.  

Την εκδήλωση βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος Αταλάντης κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, ο Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας  κ. Αθανασία Βλαχομήτρου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αθανάσιος Αγγελής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Έλενα Κυριάκου, κ. Δήμητρα Πάσσα, κ. Κωνσταντίνος Σούλιας, ο Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Μαζιώτης και ο Τοπικός Σύμβουλος της Κοινότητας Λιβανατών κ. Γεώργιος Μπουράμας, η Διευθύντρια του Λυκείου Λιβανατών κ. Ευαγγελία Πέτρου, εκπαιδευτικοί, γονείς και κυρίως οι νέοι φοιτητές που ξεκινούν με την ελπίδα για τη νέα πορεία τους.

Οι βραβεύσεις στη Δ.Ε. Οπουντίων θα πραγματοποιηθεί σε επόμενη χρονική περίοδο και ειδικότερα στις 29 Ιανουαρίου 2024 στο Μαρτίνο.